fbpx

Cima e “qartë” Qumilin, ja çfarë i bën (Video)

  03 Nov 2017

Të ftuarit e parë të këtij sezoni në “Përrallë me Tupan” ishin humoristët Sevdai Radogoshi – Qumili dhe Rasim Thaqi – Cima.

Si gjithmonë me shakatë dhe humorin e tyre sollën një atmosferë të ngrohtë.

Ata promovuan projektin e tyre më të ri “Gazuzi & Cima në Antaly.

Përveqse kolegë, ata janë edhe miq shumë të mirë dhe shpeshherë ngacmohen me njëri tjetrin.

Ja çfarë kanë bërë kësaj radhe: