fbpx

CIA godet Serbinë

  17 Nov 2017

Sipas pretendimeve të mediave serbe, në Podgoricë nga 23 deri 25 tetor me ftesë të CIA-s, u takuan me krerët e shërbimeve sekrete të Malit të Zi, Bosnjës dhe Hercegovinës, Kroacisë, Maqedonisë, Shqipërisë dhe Kosovës dhe se ata ranë dakord për “masa radikale” ndaj autoriteteve në Serbi dhe sulme të përbashkët a kundër BIA-s, Sherbimit të Intelegjencës Serbe.

Ministri i Brendshëm serb Nebojsha Stefanoviç tha dje se “shërbimet e jashtme” kanë intensifikuar aktivitetet që synojnë Serbinë dhe se ka informata se këto aktivitete do të jenë më intensive.

“Shërbimet e inteligjencës e Amerikës dhe Britanisë kanë rritur praninë e tyre në Serbi dhe duke përfshirë agjentë maqedonasë dhe kroatë, shkruan gazeta, ” Novosti “