fbpx

Çfarë po bën LDK-ja për të dëshmuar se në Prishtinë, VV’ja bëri manipulime

  21 Nov 2017


Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Armend Zemaj, thotë se ekipi ligjor i partisë së tij ka prova të mjaftueshme që në komunën e Prishtinës, Lëvizja Vetëvendosje e ka deformuar vullnetin e votuesit.

Zemaj, i cili ishte i ftuar te Fidan Jupolli në intervistën për Gazetën Express, tha se ky ekip ligjor i LDK-së është duke marrë edhe prova shtesë.

“Po jemi duke mbledh prova shtesë, me sa e di hapësira ligjore është diku 72 orë dhe në mes të kësaj të gjitha dilemat që janë, pra është edhe një pjesë e votave janë të pavlefshme, duhet parë pse janë të pavlefshme”, u shpreh ai.

Zemaj tregon se ku ka dëshmi të plota për siç thotë ai, manipulimet që janë bërë në Prishtinë.

A pret LDK-ja përsëritjen e zgjedhjeve në Prishtinë? Kështu përgjigjet Armend Zemaj.