fbpx

Çfarë mendon femra kur bën dashuri? Ja e vërteta

  03 Dec 2017

Cili është ai mashkull që nuk e ka pyetur veten se çfarë mendon gjysma e tij gjatë seksit? Tani përgjigjja duket se është gjetur, por meshkujt më “paranojakë” mund edhe të mos e pëlqejnë….

Siç raportohet nga faqja e Radio Deejay, pas syve të zbehtë dhe buzëqeshjeve të ëmbla, gratë shpesh fshehin një shpirt “të zymtë”, të gatshme për të gjykuar edhe “mungesën” më të vogël. Ja cilat janë 5 mendimet më të zakonshme që kanë gratë në momentet më të nxehta, të raportuara nga Radio Deejay, transmeton Gazeta Shqip.

1)“Por… çfarë? Me të vërtetë doni ta bëjmë? Në rregull, por nuk kisha aq shumë dëshirë. Kam veshur këto të brendshme sexy dhe jam zhveshur sepse isha e nxehtë!”

2)“A duhet të shqetësohem për linjat?”

3)“Momenti, momenti, momenti. Doni me të vërtetë t’iu them se ajo gjëja është shumë e madhe, kur e dimë të dy që është gënjeshtër? Nuk e dinit që nëse thoni gënjeshtra ju shkurtohen këmbët dhe duke të parë ty, kushedi edhe se çfarë tjetër?”

4)“Doni me të vërtetë në këtë pozicion? Në rregull, por jam shumë e lodhur…”

5)“Ç’mallkim, nuk është klitori ky”.