fbpx

Çfarë do të ndodhë me intervistën e realizuar me Hamëz Jasharin

  09 Dec 2017

Çfarë do të ndodhë me intervistën e realizuar me Hamëz Jasharin

Në “Talk” të KTV-së, gazetari Haqif Mulliqi ka folur detajisht për një intervistë të realizuar nga bashkëshortja e tij, Shpresa Mulliqi, me Hamëz Jasharin.

Se çfarë flitet në atë intervistë dhe çfarë pritet të ndodh me të, mund ta kuptoni në video.