fbpx

Bukurosheve që u ikin mbathjet dhe nxjerrin buzët e ‘zogut’. Do tërboheni! (Pamjet për të rritur)

  09 Dec 2017

Dihet se femrat e famshme harxhojnë shumë për veshjet e tyre.

Ata shpenzojnë gjithashtu edhe për bikini e tyre.

Edhe pse harxhojnë shumë para, kjo nuk do të thotë se blerja është ajo e duhura.

Shikoni këto femra të famshme që nxorrën zogun e tyre në plazh për shkak te bikini nuk i kishin në masen e tyre.