fbpx

Britaniku i UÇK-së turpëron Milaim Zekën: Tregon si ka përfituar Zeka gjatë luftës

  30 Oct 2017

Britaniku që ishte pjesë i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Jon Harrison përmes një postimi në Facebook ka turpëruar Milaim Zekën.

Harrison ka shkruar që veteranët duhet të ndalojnë të adhurojnë Milaim Zekën pasi ai gjatë luftës ka marrë histori nga veteranët dhe i ka shitur për përfitime personale.

John Harrison ka shkruar se Milaim Zeka nuk është veteran pasi që ka shfrytëzuar pjesëtarët e UÇK-së.

“Ai është një njeri që përdor ata që e rrethojnë për të çuar më tej xhepin e tij. Më është urdhëruar që ta lejojë atë të më intervistojë në 99 vjeç. Ai e shiti atë intervistë për 1000 paund dhe nuk i dhuroi asgjë UÇK-së”, shkruan Jon Harrison.

Postimi i plotë i Jon Harrison:

Përshëndetni shokët e mi të veteranëve
Ju lutemi të ndaloni ta adhuroni Milaim Zekën. Gjatë luftës ai ishte një leech, një gazetar që mori histori nga veteranët e vërtetë dhe i shiti ata për të bërë atë një fitim dhe zotin tim ai bëri një fitim të madh. Ai nuk është veteran
Ai është një njeri që përdor ata që e rrethojnë për të çuar më tej xhepin e tij. Më është urdhëruar që ta lejojë atë të më intervistojë në 99 vjeç. Ai e shiti atë intervistë për 1000 paund dhe nuk i dhuroi asgjë UÇK-së.