fbpx

Blerona Zeqiri me setër e pa sytjena në restaurant (Foto)

  21 Dec 2017

Blerona Zeqiri është tashmë njëra ndër fytyrat më të përfolura të ekranit.

Veçanërisht nëse flasim për 2017-tën, vit i cili i dha aq shumë vëmendje Bleronës, por natyrisht përmes publikimeve që ajo bënte e me raste ishin shumë provokuese.

Njësoj ka ngjarë dhe së fundi me publikimin e bërë në Instagram teksa vë në pah gjoksin shpërthyes, por pa sytjena e kjo bëri që edhe kësaj radhe të merr vëmendje si edhe herë të tjera. Por, me sa duket Blerona nuk tregohet ndonjëherë e vëmendshme mjaftueshëm sa të bëjë kujdes me ekspozimin e tepër, apo ndoshta e bën qëllimisht.