fbpx

Beteja e vdekjes! Bualli apo Luani, ja kush …(Video)

  30 Oct 2017

Image and video hosting by TinyPic

Luanët njihen për kafshë superiore. Ata janë të fuqishëm dhe këmbëngulës. Megjithatë jo çdoherë dalin fitimtar.

Në videon e parë mund të shihet ballafaqimi i një luani me një buall, kur kjo e dyta del fitimtare. Mirëpo, rasti qëndron ndryshe kur dy luanë sulmojnë një bollicë të madhe, gjersa mbante afër edhe krijesën e saj të vogël.

Shikoni video më poshtë për të parë rrjedhën e këtyre ballafaqimeve.