fbpx

Berat Buzhala:Qendresa eshte shtatzene

  17 Oct 2017

Njeri titulli: Qendresa dhe Labi sonte i japin fund beqarise.

Tjetri titull: Qendresa eshte shtatzene.

Koxha biblike po me doket kjo shtatzani. Edhe beqare edhe shtatzene.

Nejse, le te shpresojme se femija eshte i shendoshe. Per sa kohe eshte djale, nuk ka lidhje gjinia.

Lab bir, vec pak nese t’ka ga ty, me bir te kaullit ka me dal i hajrit 😛