fbpx

Berat Buzhala e quan Albin Kurtin lladike,ndersa Fisnik Ismailin magar!

  19 Oct 2017

Me falni ne shprehje, nuk e perseris shpesh: U PSHURRA tuj kesh me rimat e Albin Lladikes ne fushate zgjedhore, te tipit:

Ferizaji im, Ferizaji me kanalizim;

Ose sot:

Samia emer, Samia mbiemer, Samia mendje, Samia pa hamendje.

Vafsh ne djall o Bini, qe po ta kushtoj edhe une nje ty:

Visari Kryetar, Albini Kryetari – Fisi Magar;

Vetevendosja e bardhe, Vetevendosja e kuqe mos shko ne pune o Bullec pa papuqe, sepse nuk merret shteti me puçe dhe me huqe, oj kesulkuqe.

Killmenow – keni lujte.