fbpx

Berat Buzhala e ofendon rende Shpend Ahmetin

  01 Nov 2017

Shpendi Kryetar, Rraha nenkryetar. M’falni, Raha, se qishtu i thote Bulleci.

Demek, nder vite, cka osht ni e zeze osht thane per Rahen e per Gani Thacin nga Vetevendosja. Qe keta jane mafi e sigurimeve, qe Raha e kontrollon AKR’ne per interesa te Thacit, qe Raha keshtu qe Raha ashtu.

Kur hop, ne nje foto Pendi dhe Dari me Rahen. Raha i hapareshun, kurse Pendi dhe Dari pak si te turperuar. Jo nga takimi, por nga fotoja. Sigurisht qe ata me shume deshire do te arrinin marreveshje me Rahen, por jashte kamerave.

Eu eu, cka nuk dojme me pa.

Urime suksese