fbpx

Berat Buzhala ben shaka me ish presidentin historik Ibrahim Rugova

  05 Oct 2017


  1. Tre lidere ne nje foto

E patem nje bisede te gjate me Presidentin historik. Diskutuam thellesisht dhe gjeresisht per problemet ne vend. I treguam qe Ramushi eshte Kryeminister. Na pyeti a i ka be ende 100 dite? I tham qe JO. Na keshilloi qe ta ruajme deri ta kalon kete numer ters.
I treguam qe Presidenti Sejdiu ka pase sulm ne zemer, por qe tash eshte jashte rrezikut per jete.
“Si po i shkon LDK’ja Fatmirit”, na pyeti. Cila LDK? Cilit Fatmir? Nuk kish degju qe tash Isa e ka marre partine.

“Cilen LDK? Cili Ise?”, shprehu habine Presidenti historik.
“Qysh cili Ise President? Isa, Kryetari i Gjermanise”, i tham ne me te qeshur. Na qortoi qe te mos benim lojera fjalesh.
Ne fund biseduam pak edhe per kandidatet per Prishtine. “A eshte Ismet Beqiri Kryetar i Prishtines”, pyeti ai.

“President na fal, por nuk qenke ne rrjedhe”, i tham ne, duke i treguar qe Ismeti tash nuk eshte as kandidat per kryetar.
Pse, tha, a ka vdeke a? Jo, i tham ne, eshte gjalle, por vetem fizikisht.

Kish degju dicka edhe per Milaimin e Frasherin, ama na i tham qe kane ba hajgare.
Ne fund biseduam pak edhe per estrade. Na pyeti per vlerat artistike te Kallashit.