fbpx

BE-ja hap sondazhin për Kosovën dhe Serbinë, hyni këtu dhe votoni për Kosovën

  16 Nov 2017

Revista evropiane “Vocal Europe” në faqën e saj në Tëitter, ka publikuar një sondazh me pyetjen se cili nga vendet e Ballkanit duhet të hyjë i pari në BE: Serbia, Maqedonia, Shqipëria apo Kosova

Kjo nuk është hera e parë që “Vocal Europe” organizon një studim të ngjashëm. Për shembull, në prag të krizës së Spanjës, për shkak të referendumit mbi pavarësinë e Katalonisë, kanë bërë anketën me pyetjen “A do bie Qeveria spanjolle?”.

Më poshtë, mund të votoni edhe ju se cili nga këto vende duhet të hyjë e parë në BE: