fbpx

Balotellit i vidhet makina, ja reagimi i tij i çmendur (VIDEO

  05 Dec 2017

Televizioni italia “Le Iene”, i ka bërë një kamerë të fshehtë sulmuesit të njohur, Mario Balotelli.

“Hienat” bashkë me vëllain e futbollistit kanë improvizuar një grabitje të makinës së re të Balotellit.

Sipas skenarit të kamerës së fshehtë, vëllai i Marios ishte i përfshirë në trafik diamantesh, me një
bandë dhe ishte pikërisht kjo e fundit që i mori makinën sulmuesit.

Në video Supermario shfaqet i nervozuar, madje sulmon dhe një ndër aktorët.

https://youtu.be/9y8AN2lRybI