fbpx

Audi definitivisht është ‘mbret i dimrit’ (VIDEO)

  04 Dec 2017

Pasiqë veç jemi në stinën e dimrit, një ndër temat më të përfolura tek entuziastët e makinave është se ‘cila makinë është më e mirë në këtë stinë’ ?

Në këtë rast kemi të bëjmë me një testim të 3 ikonave gjermane: Mercedes, BMW dhe Audi.

Të tri këto makina mund të kenë diçka më shumë se njëra tjera. Ndërsa sa i përket stabilitetit në rrugë me borë, Audi pothuajse në çdo rast tregon se është më e mira.

https://youtu.be/R5ropinRe5k