fbpx

Atifete Jahjaga para dhe pas operacioneve plastike (Foto)

  06 Nov 2017

Ndërhyrja kirurgjike tek artistët e këngëtaret nuk është diqka e re.Madje disa nga to për shkak të operacioneve plastike duket të ngjajshme.Por jo vetëm artistët në botë këto ndërhyrje bëhen edhe nga politikanët ,meshkuj e femra.

Por ajo çka na ka befasuar më shumë është ndryshimi drastik i ish presidentes së Kosovës Atifete Jahjaga, e cila në paraqitjen e saj të fundit na erdhi krejtësisht ndryshe. Ajo erdhi më e re dhe e “fryrë” në fytyrë, çka dhe tregon ndërhyrjet që ka bërë në fytyrën e saj.

Shihni këto foto dhe vëreni edhe ju dallimet.