fbpx

Arbana Xharra sulmon Levizjen BESA

  16 Oct 2017

Votuesi shqiptar në Maqedoni u tregua shumë i zgjuar në frymën kombëtare duke çuar në histori trupin e huaj dhe agjendat dëmprurëse.

Mashtruesit e Besës nuk i ndihmoi as përkrahja e VMROsë e as e Vetvendosjes. Ata dështuan totalisht duke mos fituar në asnjë komunë të vetme.

Dje kërkuan t’jua thejnë qafën shqiptarëve, e ne s’po ju themi thefshi qafën, por vetëm dorëhiquni. Nuk mund t’i zhbëni shqiptarët jo. Se ne jemi Evrope!