fbpx

Apple prezanton të gjitha ndryshimet që vijnë me iOS 11 (VIDEO)

  31 Oct 2017

Apple iOS 11 pritet të debutojë me përditësimin e saj të madh softuerik, i cili pritet të sjell ndryshime të mëdha iPhone dhe iPad.

Janë gjashtë video në total, përmes së cilave Apple ka shfaqur disa nga risitë e mëdha që vijnë me softuerin e ri.

Të gjitha videot mund t’i shihni mëposhtë:

https://www.youtube.com/watch?v=q8EGFVuU0b4#action=share