fbpx

Anton Çuni shokon te gjithe me deklaraten e tij

  06 Oct 2017

Këtë javë të ftuar në “Përrallë me Tupan” ishin këngëtarja e njohur Shkurte Gashi dhe deputeti i LDK-së Anton Quni.


Quni ka bërë të ditur nëse do të jetë përsëri pjesë e Parlamentit të Kosovës.

Poashtu Quni ka rrëfyer shumë histori nga lufta e UÇK-së, të cilat nuk i kemi dëgjuar më parë.

Këtë mund ta ndiqni nga minuta 31:00 në linkun e mëposhtëm: