fbpx

Angela Martini me të dashurin nuk dinë të ndalen, shfaqen me skena të nxehta në restorant (Foto)

  24 Dec 2017

Angela Martini na habiti të gjithëve me martesën e saj të papritur me partnerin e saj Dragos Savulescu, i cili i propozoi me një unazë diamanti. Por jo vetëm kaq, edhe një makinë luksoze iu bë dhuratë modelues nga ai.

Angela dhe Dragos na kanë treguar të gjithëve që jeta e tyre është po aq e çmendur sa dhe martesa që ata organizuan. Çifti ka qenë në një restorant ku me sa duket nuk janë përmbajtur dhe kanë ofruar për të pranishmit një”film” me skena të nxehta.

Ata kanë treguar edhe një herë se janë origjinale dhe të çmendur njëkohësisht dhe nuk e prishin terezinë se çfarë mendojnë të tjerët.