fbpx

Albin Kurti dhe Donika Kadaj-Bujupi lirohen nga paraburgimi por..!

  29 Dec 2017

Gjyktata Themelore në Prishtinë ka ndërprerë paraburgimin për Albin Kurti dhe Donika Kadaj Bujupin.

Ata do të mbrohen në liri, ka thënë Prokurori.

Më 3 janar do të jetë seanca e ardhshme, në orën 13:00.