fbpx

Ai i dërgonte mesazhe pa ndalur, ajo ia dërgon një foto duke bërë seks me një tjetër (Foto+18)

  11 Nov 2017

Një djalë i quajtur Connor gjatë gjithë kohës i ka dërguar mesazhe një vajze, që si duket për të ishte vajza e ëndrrave. Mirëpo, përgjigja që e ka marrë nga ajo e ka lënduar atë shumë.
Connor u takua me një vajzë të quajtur Erica në një festë, në të cilën ata kishin qenë të dehur. Kur dolën jashtë, ajo i dha numrin e saj, dhe ky duhet të kishte qenë fundi i gjithçkaje.

Për fat të keq, Connor vendosi të dërgojë një mesazh mjaft të pazakontë. Ai pastaj pasoi këtë ide me nëntë mesazhe shtesë, secili më i mërzitshëm se tjetri.

Më poshtë keni mënyrën se si iu përgjigj vajza me emrin Erica, të cilën Connor nuk do ta harrojë kurrë.