fbpx

Ahmeti tregon se si u votua koalicioni me AAK-ne!

  17 Dec 2017

Megjithëse u raportua që kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti, u qortua nga Këshilli i Përgjithshëm i Vetëvendosjes, lidhur me koalicionin që ai së fundi bëri me AAK-në në Prishtinë, një gjë të tillë e mohon vet Shpend Ahmeti.

Ahmeti për KosovaPress, ka pohuar se Këshilli gati unanimisht, i ka votuar koalicionet edhe me AAK-në dhe me AKR-në dhe se pyetje për këtë çështje, ka pasur vetëm nga dy anëtarë.

“Këshilli i votoi gati unanimisht koalicionet edhe me AKR-në dhe me AAK. Par pyetje nga dy persona nga 180 anëtare te Këshillit. Pat pyetje nga dy persona nga 180 anëtare të këshilli”, ka pohuar Ahmeti.