fbpx

Agim Bahtiri vë bast me gazetarin, live në emision tenton t’ia jap parat atij (Video)

  28 Oct 2017

Kryetari aktual i Mitrovicës i cili po garon edhe për një mandat tjetër, Agim Bahtiri, mbrëmë ka bërë një gjest mjaft të çuditshëm në një emision televiziv.

Bahtiri i AKR-së, i cili ishte i ftuar në emsionin “Rrokum Rroll”, është shprehur i bindur se do ta fitoj Mitrovicën në balotazh ku do të garojë me kandidaten e PDK-së.

Ai nuk ka hezituar ta pranoj bastin e gazetarit, i cili ka thënë se në rast se nuk fiton do t’ia jap gazetarit 10 mijë euro, por në rast se ndodh e kundërta, gazetari do të punojë pa pagesë në fabrikën e tij.

Bahtiri e ka pranuar këtë ujdi pa hezitim dhe ka tëntuar që gjatë transmetimit live në emision t’ia jap parat gazetarit, duke nxierr një grusht me para nga xhepi i  tij por që gazetari ka refuzuar.

Për më shumë shihni këtë pjesë të ujdis së Bahtirit me gazetarin.