fbpx

ADEM GRABOVCI DHE DARDAN GASHI BLENË ASAMBLEISTEN NGA NISMA

  06 Dec 2017

Asambleisti i Iniciativës Qytetare “Vizioni për Drenasin” ka lëshuar akuza ndaj Ramiz Lladrovcit, Adem Grabovcit dhe zv.kryeministrit e ministrit Dardan Gashi.

Sipas Drenorit ata të tre kanë blerë votën e asamblesistës nga NISMA e cila tashmë kaloi në PDK