fbpx

Adelina Ismaili dhe Hashim Thaçi kanë një gjë të përbashkët!

  17 Nov 2017

Ka 20 vite që këngëtarja turbo-folk Adelina Ismaili, “don ta bëj Ushtrinë më Ibrahim Rugovën” por deri më sot ëndrra e saj kurrë nuk u realizua.

I obsesionuar më ushtrinë është edhe presidenti Hashim Thaçi, i cili për çdo ditë del dhe thot: “Ushtria e Kosovës do të themelohet gjatë këtij viti” që nga viti 2012, deri në 2017.

Pra, një duet i fuqishëm turbo-folk mes Hashim Thaçit feat. Adelina Ismailit, për “Ushtrinë e Kosovës” kishte me qenë perfekt.

Përderisa ushtria ka mbetur në duartë e ….. nuk ka për t’u realizuar kurrë!