fbpx

A ka arritur PDK koalicion në Ferizaj? Kjo është e vërteta

  01 Nov 2017

Partia Demokratike e Kosovës në Ferizaj, është duke vazhduar bisedimet me të gjitha partitë politike të cilat nuk janë në garë, dhe deri më tash ende nuk kanë arritur ndonjë koalicion.

Kështu ka thënë për Gazeta Blic, shefi i shtabit në Ferizaj Gazmend Bytyqi.

“Ne jemi në kontakte me të gjitha subjektet politike që nuk janë në garë, ndërsa deri më tash nuk ndonjë koalicion zyrtare ende”, ka thënë Bytyqi.

Komuna e Ferizajt ka shkuar në balotazh me këta kandidatë: Agim Aliu nga Partia Demokratike e Kosovës, i cili ka marrë 39.16 të votave, dhe Muharrem Sfarqa i cili ka 32.34% të votave.

Raundi i dytë i zgjedhjeve do të mbahet me 19 nëntor.