fbpx

A ju kujtohet momenti kur Milaim Zeka e kapi për flokësh Enca Haxhiun (Video)

  30 Oct 2017

A ju kujtohet momenti kur Milaim Zeka e kapi për flokësh Enca Haxhiun (Video)


Gazetari Milaim Zeka njihet për fjalorin e tij mjaft kritik ndaj politikës, të cilin shpesh herë e shoqëron me ironi dhe sarkazëm.


Por a ju kujtohet momenti kur ai kapi Encën për flokësh?

https://youtu.be/Ze9AiJfwGSc