fbpx

A ishte ky ushtari më i rrezikshem i UÇK-së? Dhjetra pjestarë të KFOR-it bëhën bashkë për ta arrestuar

  08 Nov 2017

Çlirimin e Kosovës, e kishin synim të dy ushtritë. Madje gjatë luftës bashkëpunuan mes vete.

Por pjestarët e UÇK-së dhe ushtarët e NATO-s, pas lufte në Kosovë, nuk kishin bashkëpunim mes vete. Në shumë raste kishin edhe telashe, sikur që shihet në këtë video të realizuar në Pejë në vitin 1999.

Bashkë, ushtarët e KFOR-it në Kosovë përfaqsonin ushtrinë më të fortë në botë por, individualisht forca e tyre zbehej, sidomos kur ajo sfidohej nga forca e pjestarëve të UÇK-së.