fbpx

A e keni ditur se vajza e Shkurte Fejzës ishte një super modele?!

  15 Nov 2017

Këngëtarja e madhe Shkurte Fejza, përveç krijimeve të artistike si gjurmë të pashlyeshme në histroinë e muzikës shqiptare, pas vetes inkuadroj edhe gjeneratat pasardhëse, e që janë vajzat e saja të njohura e të admiruara nga audienca.

Në veçanti, Gresa Behluli, u bë e njohur që nga debutimi i saj si këngëtare, duke trashëguar kështu talentin nga e ëma, e që i hapi shumë dyer suksesi në fushën e muzikës.

Por, edhe Besiana Behluli, nuk është emër krejt i panjohur për audiencën, veçse i takon një fushe krejt tjetër nga ajo e së ëmës dhe motrës së madhe. Modelizmi, ishte fusha që Besiana zgjodhi të ndjek, por çuditërisht, kjo i takoi një periudhe mjaft të shkurtër.

Thënë të drejtën tiparet e saja, janë tipike prej modeleje, element që do i hynte në ndihmë për t’i dhënë famë e suksese njëkohësisht.
Vajza e Shkurtes, e filloi përmes fotosesioneve të realizuara, përkrah motrës së saj Gresës, por hoqi dorë thuajse pa filluar.

Ndoshta edhe martesa, mund të jetë qenë njëra nga arsyet e anashkalimit të një profesioni të tillë, por të paktën, imazhet profesionale të realizuara, mbesin si gjurmë e aktivitetit të saj në këtë drejtim.