fbpx

A e keni ditur se Jeta Xharra e ka vajzen kaq të bukur? (Foto)

  15 Nov 2017

Jeta Xharra është gazetare tejet e njohur, sidomos për qasjen e drejtpërdrejt dhe guximin që ka.

Jeta e “Jeta në Kosovë” dhe e debateve të forta, kurrë nuk ka preferuar që ta mediatizoj jetën private.

Ne ju njohim me bashkëshortin e gazetares, që quhet Alex Anderson dhe dy vajzat e tyre, Eliza dhe Hana.

Eliza, si e vogel duket të jetë shumë bukuroshe dhe shumë simpatike.

E ngjashme si Eliza, duket edhe Hana