fbpx

A e dini sa është ora? Duket e lehtë, por askush nuk po e gjen përgjigjen!

  08 Nov 2017

Detyra që u është vënë përpara disa nxënësve në Kinë është shpërndarë me të madhe edhe në internet

Bëhet fjalë për një detyrë, në të cilën shihet një orë “e rrotulluar” tek e cila ju duhet të gjeni për kohën e saktë.

 

Është një orë që ka 12 ndarje klasike, por është vendosur në atë mënyrë që ju mos ta keni shumë të lehtë për të ditur se cilën orë po e tregon.

Përgjigjet e ofruara janë:

a) mes orës 3 dhe 4

b) mes orës 6 dhe 7

 

c) mes orës 8 dhe 9

d) mes orës 10 dhe 11