fbpx
A e dini arsyen se përse nuk u martua kurrë Xhejlane Godanci – Buqja e ‘Familjes Moderne’

A e dini arsyen se përse nuk u martua kurrë Xhejlane Godanci – Buqja e ‘Familjes Moderne’

  14 Mar 2019

Dashamirët e teatrit e njohin si aktorja që shkëlqen në çdo shfaqje, që e realizon mrekullisht çdo rol.

Ka me dhjetëra role të luajtura me sukses në teatër, film, televizion, por nuk është aspak mediatike, nuk i pëlqen të ekspozohet.

Xhejlane Godanci ka vendosur të rrijë larg medies, por edhe larg meshkujve. Ndonëse në të 50-tat, ajo është beqare dhe nuk flitet për ndonjë mashkull në jetën e saj.

Pse?

Cila është arsyeja?

Burime të afërta me aktorën thonë se është karakteri i fortë i Xhekit që i mban pak larg meshkujt.

E, këta të fundit duan më shumë të kenë të bëjnë me femra pa shumë pretendime, pra jo si Xhejlanja dhe femrat e tjera të forta që ja dalin vetë në jetë.

Aktorja duket e kënaqur me statusin e saj dhe është mjaftë e angazhuar në profesion.