fbpx

8 fotografitë ku Alberie Hadërgjonaj tregoi komplet gjoksin e saj

  31 Oct 2017

Ajo është tejet aktive në rrjetet sociale dhe duke marrë parasysh fillimin e karrierës së saj, për atë se si dukej, ka bërë ndryshime të mëdha, shkruan Media Kosova

Por për Albërien, sikur kanë ndaluar vitet.

Ne ua sjellim disa foto më provokative nga ajo.