fbpx

7 gjërat e çuditshme që gratë duan të bëjnë në dhomën e gjumit, kanë turp t’ja thonë partnerit

  22 Nov 2017

Shtatë pikat që janë shkruar më poshtë janë vetëm disa nga gjërat e çuditshme apo fantazitë të cilat janë të dëshiruara nga të gjitha gratë në shtrat.

Të gjitha femrat duan që bashkëmoshatarët e tyre të dinë për detajet e mëposhtme, por në disa raste mund të jenë të turpshme për t’u thënë.

Këto 7 gjëra të çuditshme bëjnë të mundur realizimin e një “marrëveshjeje” që thyen rutinën e seksit duke ofruar një përzierje të përsosur të eksitimit, ngrohtësisë dhe pasionit.

Kështu që djem kijeni parasysh këtë listë dhe mos jini të turpshëm.
1.Masturbimi.
2.Seks anal.
3.Femra shpeshherë do të jetë shefja e aksionit në shtrat.
4.Përdorimi i lodrave të seksit.
5.Të maskohen sipas fantazisë së tyre.
6.Të bëjnë lëvizje dhe kërcime joshëse.
7.Threesome, askush nuk e di ndoshta por kjo dëshirë nuk thuhet kurrë.