fbpx

200 vota iu shtuan gabimisht Vetëvendosjes në Prizren, rezultati del tani duket keshtu!

  21 Nov 2017

Rezultati në favor të Mytaher Haskukës në Prizren lehtësisht mund të përmbyset pas rinumërimit të kutive. Kujtim Gashi në emisionin “Rubikon” të KTV-së ka pretenduar se Partisë Demokratike të Kosovës gabimisht i janë marrë 200 vota dhe i janë shtuar Vetëvendosjes.

Rezultati në favor të Mytaher Haskukës në Prizren lehtësisht mund të përmbyset pas rinumërimit të kutive. Kujtim Gashi në emisionin “Rubikon” të KTV-së ka pretenduar se Partisë Demokratike të Kosovës gabimisht i janë marrë 200 vota dhe i janë shtuar Vetëvendosjes.

“Në një qendër të votimit është bërë gabim në formularë, me apo pa dashjen e komisionarëve dhe janë shtuar votat për kandidatin e Vetëvendosjes. Që i bie, kur ne i shtojmë edhe këtë pjesë të votave që janë vendosur për kandidatin e Vetëvendosjes, jemi shumë barabartë me vota në balotazhin që është mbajtur në Prizren”, ka thënë Gashi.
PDK po ashtu pretendon se në Prizren kanë votuar qytetarë nga komunat e tjera.
“Kanë ardhur qytetarë nga komunat e tjera dhe kanë votuar. I kemi dërguar në KQZ dhe e dimë qysh i kemi verifikuar, nëse dëshiron, ta them edhe me emër kush ka votuar”, ka thënë Gashi duke iu drejtuar deputetes së LVV-së, Donika Kadaj – Bujupit.