fbpx
178 rastet e reja me koronavirus vijnë nga këto komuna

178 rastet e reja me koronavirus vijnë nga këto komuna

  06 Jul 2020

Instituti i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se janë infektuar 178 persona me koronavirus.

Sipas IKSHPK-së të infektuarit vijnë nga komuna e Prishtinës, Fushë Kosovës, Prizrenit, Ferizajt, Drenasit, Gjilanit,Vushtrrisë, Lipjanit, Skenderajt, Mitrovicës, Pejës, Podujevës, Shtimes, Vitisë, Kamenicës, Suharekës, Mamushës, Obiliqit dhe Dragashishit.

“Rastet pozitive janë nga: komuna e Prishtinës 81 raste, komuna e Fushë Kosovës 16 raste, komuna e Prizrenit 10 raste, komuna e Ferizajt 10 raste, komuna e Drenasit 9 raste, komuna e Gjilanit 9 raste, komuna e Vushtrrisë 8 raste, komuna e Lipjanit 6 raste, komuna e Skenderajt 6 raste, komuna e Mitrovicës 4 raste, komuna e Pejës 4 raste, komuna e Podujevës 4 raste, komuna e Shtimes 3 raste, komuna e Vitisë 2 raste, komuna e Kamenicës 2 raste dhe me nga 1 rast komunat”, thuhet në njoftim, shkruan Gazeta Sinjali.

Gjatë ditës së sotme janë shëruar 50 persona nga koronavirusi.