fbpx

14 SHTETE DO TA TËRHEQIN NJOHJEN E KOSOVËS

  23 Nov 2017

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq tha sot se tërheqja e vendimit të Guinea Bissaut është vetëm një shenjë për tërheqje të tjera të njohjes së Kosovës.

Ai ka thënë se tërheqja e fundit të njohjes së Kosovës është një tregues se janë një listë prej 114 vendeve që kanë njohur Kosovën por që kanë shprehur besimin se lista do të bie në 100 vende.

“Është vetëm një tregues se këto janë të gjitha gënjeshtrat shumëngjyrëshe dhe kjo listë e 114 vendeve që e kanë njohur Kosovën, dhe përfundimisht do të shihni se ajo do të bjerë nën 100 vende”, tha kryediplomati serb për Tanjug