fbpx

104 vjeçari nga Vitia rrëfen për ushqimet që ndikuan të jetojë kaq gjatë

  09 Dec 2017

Ai ka shëndet të mirë dhe ende ka ngrohtësinë dhe fisnikërinë për të dhënë këshilla të mira.

Në fshatin Remnik të Vitisë, jeton njeriu më i moshuar në Kosova Nazim Neziri që eshte lindur në vitin 1914.

Ai ka shëndet të mirë dhe ende ka ngrohtësinë dhe fisnikërinë për të dhënë këshilla të mira, për njerëzit për rreth dhe për të ardhmen e vendit.

Buka e misrit dhe bylmeti më kanë bërë të ndihem mirë edhe në ketë moshë rrëfen Neziri.