Rënia e lirë

Ditët e fundit po shihet nje ashpersim i gjuhës tek të gjithë akter politik pse?, dhe pse ky ashpersim nuk po duket qe ndegjohet!?

ne fakt ndegjohet por vetem nese jeni poshte si une. Ose elektorati i politikes se vjeter.

politika e vjeter po bertet po nuk po ndegjohet nga ata qe jane nalt e ata jane rinia e kosoves, Rron Gjinoci, Luljeta Aliu, Hekuran Shala, Fidan Jupolli…

Nuk ndegjohet as nga rinia e fshatrave te thelle dukagjinit e cila 50 vjet jeton me forcat e veta duke luftuar natyren dhe me sistemet politike qe jane thare dhe nuk i vjen era politik.

Kjo politike e vjeter do te ndalete se uluruari vetem kur te bie sikur ne, qe i degjonim qe 20 vjet bertimat e tyre se SHIK i ka fajet SHISH i ka fajet UDBA, kto qe permenden kane qene ekzistente ne kohen kur kta politikan te vjeter ishin te ri.

A do te zhduken kta politikan medioker nje here e pergjithemone dhe ne te kemi nje udheheqes normal si Kanada, ose edhe si Gjermania.

A kemi drejt ne si shtet me i ri nga mosha ne evrope me pase nje president si Austria djale i ri e i bukur, shtet me moshe me te vjeter mesatare se vet presidenti.

Nese deshironi opinione te ngjajshme Komento najsen shaje ose lavdoje.