fbpx
Mrekullia shëndetësore e një recete: Uthulla e hudhrës

Mrekullia shëndetësore e një recete: Uthulla e hudhrës

  16 Mar 2019

Historiku e kësaj recete

Këtë recetë e ka zbuluar komisioni i ALECSO-s, i Kombeve të Bashkuara në Ausev, pikërisht në vitin 1972. Kjo recetë është përkthyer thuajse në të gjitha gjuhët e botës, dhe ekzistenca e saj daton që 4000/5000 vjet para erës sonë.

Dobitë e uthullës së hurdhrës:

Kjo recetë shkrin të gjitha llojet e yndyrave dhe kolesterolin precipitat, përmirëson metabolizmin në trup dhe rrit fleksibilitetin e arterieve dhe venave, duke parandaluar kështu sëmundjet e mëposhtme:
Ngritjen e tensionit të gjakut.

Infarktin në zemër.

Trashjen e fibrave të indeve shtrëngues, si për shembull arteriet, mëlçinë dhe zorrët me sekrecion të brendshëm në sistemin nervor qendror.

Përmirëson shikimin dhe mbulon çrregullimet e bebëzës së syrit.
Nëse e ndjek rregullisht këtë recetë, rinia e qelizave të trupit përtërihet me më shumë se 10 vite, me lejen e Zotit.
Ndihmon në uljen e peshës së trupit, gjë e cila është vërtetuar edhe nga përvoja jonë.