fbpx
Këta janë personat që pickohen më së shpeshti nga mushkonjat

Këta janë personat që pickohen më së shpeshti nga mushkonjat

  17 Jun 2021

Shkencëtarët kanë zbuluar se cilët njerëz u duken ‘më të shijshëm’ mushkonjave dhe janë disa kategori në fakt. 4 faktorët që i bëjnë njerëzit më të prirur ndja pickimit të mushkonjave…

Shtatzënia – Gratë shtatzëna emetojnë më shumë dioksid karboni i cili i tërheq mushkonjat.

Ushtrimet fizike – Pas një vrapi ose një ore aerobie, jeni më të pirur të pickoheni nga mushkonjat pasi ato tërhiqen nga acidi laktik, i cili prodhohet gjatë ushtrimeve dhe madje emetohet edhe pas dushit.

Të pirit alkool – Kush pi alkool bëhet më atraktiv ndaj syve të mushkonjave sepse alkooli ngre temperaturën e trupit dhe ato preferojnë trupa të ngrohtë.

Kush ka grupin 0 të gjakut – Sipas një studimi, personat me grupin 0 të gjakut pickohen 83% më shumë se të tjerët. Më pak të preferuarit janë ata që kanë grupin A.

(Kosova Sot Online)