fbpx
Momentet më ikonike të bukurisë nga vitet ’90 që do ju bëjnë të ndjeheni nostalgjike

Momentet më ikonike të bukurisë nga vitet ’90 që do ju bëjnë të ndjeheni nostalgjike

  15 May 2020

Vitet e 90, David dhe Victoria Beckham sapo ishin takuar, Brad Pitt dhe Gwyneth Paltrow ishin akoma duke u njoftuar.

Ne mund të kemi një epërsi për konturet dhe vetulla të mbjellura, por vitet ’90 na dhanë hije blu të syve, vetulla të hollë, kufizimi i buzëve ngjyrë kafe dhe, natyrisht, duke nxjerrë në pah pikat kryesore.

Ndërsa mund të shohim prapa dhe të mos pëlqejmë disa nga trendet, të tjerët kanë bërë një rikthim më të mirëpritur në repertorin tonë të bukurisë, transmeton Telegrafi.

Disa nga momentet ikonike të bukurisë që mbahen ende mend i gjeni më poshtë:

/Telegrafi/