Smart speaker Echo Studio, tingulli i së ardhmes

Foto Amazon

Kompania Amazon ka njoftuar për lansimin e altoparlantit më të ri (smart speaker), Echo Studio e që do të jetë produkti më i zgjuar i kompanisë. Studio u ndërtua posaçërisht për t’iu ofruar klientëve Echo një mënyrë për të dëgjuar muzikë pa humbje përmes shërbimit të ri të rrjedhjes, Music HD të Amazonit, raporton The… Continue reading Smart speaker Echo Studio, tingulli i së ardhmes

Published
Categorized as TECH

Tjetër risi, Messenger ofron versionin ‘dark chat’

Në një konferencë të vitit të kaluar, Facebook lajmëroi se versioni ‘Dark’ i Messenger do të vinte shumë shpejt dhe tanimë, ai është në dispozicion për të gjithë përdoruesit. Më poshtë mund të gjeni se si të aktivizoni sekretin e fshehtë të modalitetit të Facebook Messenger për modalitetin e errët. * Së pari, hapni aplikacionin… Continue reading Tjetër risi, Messenger ofron versionin ‘dark chat’

Published
Categorized as TECH

Zbuloni për 5 minuta nëse iPhone-i juaj është origjinal apo fals

Nëse dëshironi të dini se mund ta kuptoni kur një iPhone është origjinal ose fals, duhet ta kontrolloni numrin e serisë të tij. Për ta kontrolluar numrin serisë, ju mund të: Shkoni në Settings Më pas të shkoni në General Pastaj tek About Rrëshqisni poshtë dhe kontrollojeni numrin e serisë (Serial Number) Shënoni numrat dhe… Continue reading Zbuloni për 5 minuta nëse iPhone-i juaj është origjinal apo fals

Published
Categorized as TECH

Rrjedhin detaje shtesë rreth dizajnit të ri të iPhone 11

Zëri anonim i industrisë teknologjike, ‘Mr White’, ka vazhduar historinë e tij të gjatë të rrjedhjes së produkteve të Apple, duke zbuluar dizajne për një iPhone të gjeneratës së ardhshme. Ajo që tregohet është një koncept që pak a shumë ngjan me dizajnin aktual të iPhone, por përmban një grup të ri prej tri kamerave.… Continue reading Rrjedhin detaje shtesë rreth dizajnit të ri të iPhone 11

Published
Categorized as TECH