fbpx
Lakra, super-ushqimi që trajton ulcerën në lukth, e detoksikon mëlçinë dhe e ndalon inflamacionin

Lakra, super-ushqimi që trajton ulcerën në lukth, e detoksikon mëlçinë dhe e ndalon inflamacionin

    08 Feb 2019

Lakra përmban pak kalori, por ka sasi të madhe të fibrave, andaj është përforcues...

A e parandalon gripin Vitamina C?

A e parandalon gripin Vitamina C?

    08 Feb 2019

Një sërë studimesh kanë vërtetuar se, vitamina C lehtëson me rreth 23% intensitetin e...

Konsumi i pemëve dhe perimeve, përmirëson anën fizike dhe emocionale të njeriut

Konsumi i pemëve dhe perimeve, përmirëson anën fizike dhe emocionale të njeriut

    08 Feb 2019

Nëse konsumoni 10 pemë dhe perime gjatë ditës ju do të përfitoni shumë, thonë...

​Pse jemi agresiv kur jemi të uritur?

    03 Oct 2017

A keni vërejtur ndonjëherë se bëheni agresiv kur jeni të uritur? Ky zemërim i...