Alergjia dhe shtatzënia

April 22, 2019 Media Kosova 0

Sistemi imunitar reagon kur organizmin tonë e sulmojnë mikrobe të rrezikshme, por kur ky sistem imunitar “alarmohet” dhe reagon furishëm edhe kundër substancave të cilat […]