fbpx
Telekomi i Kosovës në gjendje të rëndë, thotë Sindikata

Telekomi i Kosovës në gjendje të rëndë, thotë Sindikata

    21 Oct 2019

Sindikata Profesioniste e Telekomit të Kosovës ka thënë se gjendja e kompanisë është shumë...

Apple shpallet kompania më e mirë për të punuar në Britani të Madhe

Apple shpallet kompania më e mirë për të punuar në Britani të Madhe

    29 Sep 2019

Apple është emëruar si kompania më e mirë e teknologjisë për të punuar në...

Personat që vonohen gjithmonë janë më të suksesshëm dhe jetojnë më gjatë

Personat që vonohen gjithmonë janë më të suksesshëm dhe jetojnë më gjatë

    08 Feb 2019

Të gjithë e kemi atë shok/shoqe (ose ndoshta jemi vet ne ai person) që...