Rënia e lirë

Ditët e fundit po shihet nje ashpersim i gjuhës tek të gjithë akter politik pse?, dhe pse ky ashpersim nuk po duket qe ndegjohet!? ne fakt ndegjohet por vetem nese jeni poshte si une. Ose elektorati i politikes se vjeter. politika e vjeter po bertet po nuk po ndegjohet nga ata qe jane nalt e… Continue reading Rënia e lirë