Fjolla Morina ngrihet në mes të emisionit në këmbë, ngre rrobat dhe tregon …

Fjolla Morina është kritikuar shpesh për shkak të ndërhyrjeve estetike, por këtë herë ka vendosur që përpara të gjithëve të tregojë të vërtetën.

Këngëtarja tregoi publikisht se kishte bërë një ndërhyrje në fundshpinë, që me sa duket nuk është ashtu siç të gjithë e keni ditur.

Gjatë një interviste në emisionin “Rudina”, këngëtarja ka shpjeguar se nuk ka zmadhuar të pasmet e saj, përkundrazi.

“Ne kemi gjithmonë qejf t’i ekzagjerojmë gjërat. 

Është e vërtetë që kam bërë një ndërhyrje, por nuk ka të bëjë me operacion plastik, por lipostucion, pra thithje dhjami… 

Pas lindjes, mora shumë kilogramë, rreth 15, ndaj edhe e kisha të nevojshme të hiqja dhjamin që më ishte krijuar”, ka thënë Fjolla.

“Asgjë tjetër nuk kam bërë, as në fytyrë. 

Kurrë në jetë fytyrën s’e prek…”, ka përfunduar ajo.